Suleskarvegen

Kevin Molstad

Destinasjon Bjerkreim

Velkommen til Destinasjon Bjerkreim!
Bjerkreim - Oppdag mer, opplev mer, smak mer, gjør mer, drøm mer!

I Bjerkreim er vi klare for å ta godt imot deg som kommer på besøk, enten du bare stopper noen timer eller blir her for et lenge opphold. Vi kan tilby deg storslått natur og fantastiske turmuligheter både sommer og vinter. Vi har hyggelige overnattingssteder, trivelige butikker og flere gardsutsalg med ulike lokale produkter.

Alpinanlegget vårt ligger midt i et levende hyttefelt. Her er mer enn 450 km med merkede turstier, vi har Nord–Europas største steinur, en av Norges beste lakseelver, samt en prisvinnende kjøttprodusent med eget slakteri og butikk. Vi setter ellers vår ære i at du i Bjerkreim skal oppleve gjestfrihet på alle hold, og få god mat.

Du kan møte en fotograf som tar bilder med metoder helt tilbake til 1850–tallet, en gullsmed med eget verksted, dra på båttur om sommeren med den siste båten som gikk i organisert rutetrafikk på en innsjø i Rogaland, oppleve padling på stille vann eller i heftige stryk, gå på guiding i nedlagte gruver, eller du kan bare slappe av og la ungene kose seg sammen med dyra på en hyggelig gardscamping med eget  lokalmatutsalg.

Velkommen til oss!